Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obegränslig

 

Har jag rätt,
Att älska dig dag som natt!

Ta jag mig den rätten
Ta jag för att du ska slippa din ensamhet

Jag undrar över den tiden givit oss att tänka
Jag gör då vad som helst, vad som går att göras

Obegränsligt
Oberäkneligt

Bara för att inte lämna mig ensam




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-25 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP