Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minkens avsked till konvaljerna...


Alla dessa gummor tandlöst leende

 

Alla dessa tiggerskor

tandlöst leende

med buketter av vackraste vita

framsträckta

för ärlig förtjänst

 

och jag bara går förbi

de stadiga gröna

de bolliga vita

hastigt, olustigt

 

för jag hinner inte

lägga mig i migrän

 

 

2013-05-25  15:20

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-25 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP