Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte på lögnerna sanningen krigar emot

Tänk att stå & ljuga
vilseleda människor att
tro på saker som inte
har någon sanning..
politiker verkar dränkta
i falskhetens vatten..
media går hand i hand med dem
de styrs utav lögnarna..
människor har blivit
ledda in på vägar
där sanningens ljus
är förbjudet..
munkavlar älskas
ty hatet är stort
emot dem som vågar
avslöja lögnarna!
vi lever i en vacker värld
särskilt nu när knoppar
slagit ut & vinden är ljum
men mitt i allt detta
fortsätter det spottas ut
floskler på löpande band..
lögnen ska bara fram!
den serveras på folkets bord
sanningen vet att dem måste
kriga emot dagligen på jord
lögnen är hemsk luktar illa
ondskefull i dess ord!











mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-08 12:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen sant.
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP