Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båda vet...

När som du är så

jag försöker blocka dig

för hur ont du gör mig

bränner djupt ännu

All tid du lagt

på att såra och förstöra


Jag kan aldrig förlåta

inte kommer jag förstå

dina ord är en liten sanning


Även när du vet jag vet

de du säger är tomt

dina ögon säger det

båda vet

bara vet

 




Fri vers av Lindizz
Läst 551 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-26 16:04



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja man kan avläsa allt folks ögon... bra skrivet min vän..
2013-08-02

    tramp
Bra text även om budskapet har sorgkant.

Du förmedlar känslan väl

2013-05-27

    Amor vincit omnia
Släpp dem som sårar, så de som vill göra dig gott får plats istället. Kram
2013-05-26

    ej medlem längre
Lars är en skojare som blockerar dem som inte sprider rosor kring hans texter.
2013-05-26

  Lars Hedlin
Berörs av texten !
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz