Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland kanske jag tänker på
de 1062 dagar då vi var vi
de 256 dagar då saker var sämre
och de andra när allt var bra

Ibland kanske jag tänker på
det där barnet som aldrig blev mer
än ett embryo som aldrig fäste
och ändlösa dagar av hopp och förtvivland

Ibland kanske jag tänker på
hur du såg ut när du skrattade
eller la huvudet på sned precis som din hund
eller dina tårar när testen visade negativt


men mest tänker jag på

hur din rygg såg ut när du gick




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 454 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-27 02:17



Bookmark and Share


  Tess74
Vilken otroligt stark och bra text, dock med ett sorgligt innehåll. Applåd!
2013-06-01

  Ola Rydberg
Starkt och berörande
bra slut
2013-05-27

  stig wikman
Hm .
Ibland blir det
bara så , ibland.
LOVE YOUR POEM.
2013-05-27

  cilax VIP
det är vackert skrivet
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad