Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Det finns en balans i universum
som gömmer sig ibland
men stjärnklara nätter
kikar den fram

ger lindring och förtröstan
ger själen ett lugn
får mig att leva
igen för en stund

hoppet om smärtfri levnad
gör stunden stor och stum
men inom mig rör sig

en oro

så snart igen är smärtan där
Gud ge mig lindring
från allt det här
ställ allt tillrätta
försök förstå den värld du skapat
vi kan inte leva i obalans
ge oss tillbaka den värld
den
som en gång fanns

den i

gudomlig balans


© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-27 08:41



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Låt oss försöka förstå en liten del av allt det du har skapat mitt inne i orons tätaste bröst. Ljuvlig dikt! /kram
2013-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vad har vi gjort med vår värld? Jag längtar också till en värld i balans...fint skrivet...
2013-05-27

  Bo Himmelsbåge
O jaa ... ge oss en värld igen av balans ... vi längtar ...

fin dikt ... Applåd!
2013-05-27

    ej medlem längre
En gudomlig balans...en vacker önskan.
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.