Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en sjukdom där gårdagen alltid var den bättre dagen.


Machado-Josephs sjukdom, igen

Vacklar dödstrött mot sängen.
Kramper igen -
inte ömma, bara tröttande.

Tränar i förtvivlan;
cyklar, simmar.
Maktlöst strömmar tårarna ur mina ögon.

Vill inte mer.
Skriker, gråter.
Ligger hopkrupen på golvet och kvider.

Önskar mig mitt liv tillbaks.
Önskar rörelser.
Önskar något att skratta åt.




Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-27 18:06



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt berörande och starkt igenkännande!
2014-10-18

  Delilah Juno VIP
Förtvivlan mycket explicit. Hoppas innerligt att de tre avslutande raderna infrias. Något måste bara ske.
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP