Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri från dej??


Är jag fri???

Vilket prov ska man utsättas för?
för att visa att man är fri
från dej, eller dit svek?
Jag kan läsa dikterna
Kan se dej
Men, känner inget.

Känner jag ens den människan?
Troligen inte.
Den dagen, det sveket.
Det gjorde mej till en helt annan männsika
En människa jag helst av allt hade velat slippa.

Men nu?
Nu är jag väll nästan mej själv igen.
Inte helt, men så nära jag kan.
Helt återställd blir man inte.

Men bara man är fri från din handling
Tagit sej loss och flygit iväg.

Så är man ändå fri!
Fri från dit svek.
Fri från dej!




Fri vers av filosofmamman
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-27 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman