Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är

Vi är luften
Som andats i retur
Vi är guldet
Som solen spottat ur

Vi är livet som levts
Många gånger förr
Vi är döden
Med handen
På undergångens dörr

Vi är tiden
Som går på jorden
Med bestämda steg
Vi är dårarna
Som aldrig teg




Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-27 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina texter är gudomliga. Blir tårögd :'( <3
2013-11-01

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket fint...! :)
2013-10-21

  Ulf D VIP
Upplyftande två sista rader!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv