Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte längre

Jag kan inte längre skriva
ord om smärta och hopplöshet.

Jag kan inte längre skriva
om kärlekens dofter och lyckans skratt.

Jag kan inte längre skriva

om hoppet som hoppade för långt

om kärleken som lekte för mycket

om tonerna som tonade bort.
Eller om ruset som rusade iväg.


Jag är tom,
jag är stum

Men ändå är jag så jävla full och snart

måste jag hålla käften.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-28 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ironiskt nog var detta bland det bästa jag läst av dig.
Ibland kanske tystnaden säger mer än orden, och kvaliteten överstrider kvantiteten. Grymt.
2013-05-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nej, men då samlar funderingarna på en fin promenad i naturen och en paus vila och blunda bara med skivade gurka runt panna och ögonen som säker brinner av så många tankar, så gjorde jag igår och det blev mycket bättre och uppfriskande.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen