Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räknar dagarna


datorn surrar
och mobilen vilar

fåglar sol ungar och vind

snart sommar
bara några dagar kvar

några

dagar

innan allt ska hända





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-28 17:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sommaren är ovanligt kall hittills i år. Eller så är det vintern som är mild. Fast en kan ju se på saken som de gör i England. Det vill säga att mörker, det är bara 'bad light'. Illa ljus. Det går nog att se på 'saker' med 'egna ögon'.
2020-02-18

  catharina.jerbo VIP
och som det kommer att hända!
2013-05-28

    ej medlem längre
Good Luck 2 U.
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP