Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna ögon i ett fallande regn

Allt jag ser är dina gråtfyllda ögon.
Din sorg som sköljdes bort med regnet,
jag blev bättre men aldrig konstant närvarande.
Blott en förlorare som bär på synd i bagaget,
och dina gröna ögon i ett fallande regn.




Fri vers (Fri form) av fredlin
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-28 23:52



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Bara rubriken säger så mycket, att din dikt kommer att vara djup och vacker. den fångade mitt intresse direkt!
2013-05-29

  Ewelina Mann
underbart som fångar känslan, träffar själen och berör!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

fredlin
fredlin