Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK till alla fina POETER på denna sida!


Sömnlösa nätter som denna
Är det NI som förgyller min natt

Ni ger mig ljuvlig läsning

Otroligt med inspiration

Energi
Styrka
Kraft
och
mod
att kämpa vidare

Vetskap om
att jag inte
är ensam
i natten

I tystnaden
i ensamheten

Era poetiska
och vackert
formgivna
meningar

Går igenom
mina ögon
och rakt in
i hjärta och
själ

Vill bara
tacka alla
underbara
poeter på
denna sidan

Såå....

TACK!!




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-29 02:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!
2013-11-12

  mare VIP
Fint sagt,
tack själv!
2013-06-01

  stig wikman
VERY TRUE.
Men utan dig
skulle sidan te
sig något lite
sämre.
( skoj )
LOVE.
2013-06-01

  Angel of love
Håller med dig, en fantastisk sida!
Vacker hyllning!
2013-05-29

  Yvonne Eriksdotter
Orden har en enorm styrka...
2013-05-29

  Lars Hedlin
Tack själv vackra fina själ;)
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit