Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbjävel

Tårar rinner och du fortsätter skrika.
Vågar inte säga emot, vågar inte titta bort och vågar inte tänka.
Du som ska va mitt stöd har nu blivit en börda.
Jävla gubbjävel




Fri vers av slavius88
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-29 05:54



Bookmark and Share


  Maiah VIP
det skriker maktmissbruk om din text... starkt...
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

slavius88