Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte dina ord döda dig!

Du berör,
ibland är det så hemskt att jag tror att änglarna i himlen dör.
Utan vapen men beväpnad med ord, vassa som spjut, sårar du mig,
alltid fördjupt.

Kasta dina ord, sluta slunga dom mot mig,
tänk dig för, minns hur jag stod fast vid dig när alla andra valde att gå.
Leta fram minnet, då jag alltid varit den som funnits där för dig,
otroligt efter allt du gjort mot mig.

Glöm inte bort, försök att förstå, jag har också möjlighet att gå.

Jag vill inte ge upp hoppet om dig.
Det smärtar i mig att du kanske endag kommer bli sittande ensam på evighetensslutstation,
vill aldrig någonsin se dig i den sitsen, så frustrerad, ledsen, fortfarande arg,
över att dina ord skurit mig till ett djupt adjö.

Jag kan inte bära dina blytunga, smärtsamma spetsade ord mot min kropp och själ, dag som natt.
Det berör när du skriker, viskar, dämpar rösten, ändrar tonfall...
det berör så hemskt,
jag är rädd att jag blir en av änglarna i himlen som dör.


- Eller en av dom , som inte längre orkar, utan lämnar dig att leva vidare utanför.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 601 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-29 08:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket berörande text - som känns igen. Men jag vill även hålla med i föregående kommentarer. Dina texter talar starkt ....
2013-05-30

  Fem hjärtan VIP
Du skriver berörande och vackert Ewelina!
2013-05-30

  Tess74
Vackert och berörande
2013-05-30

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat berörs inom APPLÅD!
2013-05-30

  Carina Bendix
Du skriver otroligt bra och berörande, jag känner igen mig i den text, har varit i den situationen. Starkt och direkt från hjärtat! Applåder!!
2013-05-29

  Rise Little One
En stark text som berörs mig djupt.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann