Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlikad revolver

Vit som snön är brudens dräkt
rött som rost hennes hår
en flicka i vilken ett hjärta läckt
och sipprar ut i en tår

till en främlingarnas man
hon bortlovad är
dock är det inte han
som hennes hjärta bär

en annan kärlek brinner
men bortom hennes grepp
nu flera tårar rinner
nedför kind och läpp

med tanken på detta
hon sig ej kan förlika
kan aldrig fortsätta
hon måste avvika

en revolver mot pannan
en dräkt vit som snö
hon älskar en annan
och måste få dö

______________


En dräkt fläckad blod
ett sipprande hjärta
så tog hon sig mod
För kärlek kan smärta




Fri vers av louise svensson
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-29 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson