Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: "Månskenssonaten", Piano sonata Nr. 14 Quasi una fantasia op. 27 Nr. 2 i ciss-moll >>>


nuets nav III

 

 

 

 

 

 

 

 

 

så väntad

kom

uppenbarad

 

underbar

 

 

 

silver i hår

gyllene blick

i hjärtat

 

en juvel

 

 

 

 

så väntad

 

 

strålar

kärlekens prisma

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-29 22:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är
är

är skapande skönhet
2013-05-30

  Bibbi VIP
Bara njuter.
2013-05-30

  Lars Hedlin
Väldigt vackert....
2013-05-30

  aol
så vackert skaldat här vännen,
2013-05-29

    ej medlem längre
njutbart...kort och gott
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight