Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tattardockan dansar


Tattardockan

Hon berörde oss
förförde oss

zigenarkvinnan
barnet

Kastanjetter blandades med stampande fötter
svett och parfym

dammet steg i tältet
hästarna gnäggade utanför

Männens svettiga ansikten
blänkande ögon
väntade

skjortor som luktade unket
blandat med förväntan

tattardockan svängde på höfterna i manegen

Mera mera
dansa dansa
luften var tung

Tattardockan
dansa dansa




Övriga genrer av Smörblomma
Läst 492 gånger
Publicerad 2013-05-29 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag känner en helt annan lukt.
2013-05-29

    ej medlem längre
Bra, man känner riktigt lukten av sågspån.
2013-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker du ska vara väldigt försiktig med hur du använder begreppen.
För det första är "tattare" - RESANDE - och zigenare INTE samma sak.
Dessutom är "tattare" en nedsättande benämning.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma