Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlusten


konstnärssjäl, hästpojke, tamburinman
ikväll dricker du vinet direkt ur flaskan
ikväll kastar du sköra kyssar och flätar flätor i mitt hår
vi sjunger sånger
om inkaindianer och betesdjur
vi sjunger sånger
om nu och då
som en nattfågel viskar du in i mitt öra
jag är din: fast att du inte förstår
(jag:förlåt)




Fri vers (Fri form) av emeliie
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-29 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeliie
emeliie