Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtfulla ögon

Dina gåtfulla ögon fyller mig med mystik
Mystik över vad du tänker på
Mystik över vad du vill
Jag har aldrig kännt mig så undergiven
Undergiven av att inte veta
Att inte veta vad som döljer sig bakom dessa ögon
Mystiken gör mig nyfiken
Nyfiken på om jag någonsin kommer få veta..












Fri vers av idahandersson
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-29 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson