Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgifta mig

Ur avundsjukans gödsel
drar de vackraste blommorna sin näring

så även du
du himlavalvets fyrverkeri
och Afrodites jordiska avbild

Jag byter evigheten
mot detta ögonblick

Briljera mina sinnen
förgifta mig




Fri vers av Edgar Allan Ågren
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-30 13:13



Bookmark and Share


  Schizooliza
Ahh.. Härlig läsning med omvända begrepp i min acossiationsvärld iaf:)
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren