Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dansen

Så står du vid nattens dörr
på ovisshetens mark
och visst var det bättre förr
då du var ung och stark

Som ett dansande löv i vinden
ser du din kavaljer
likt den sista tåren på kinden
släppa taget och falla ner




Bunden vers (Rim) av Edgar Allan Ågren
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-30 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren