Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en hög av avsky

Vid Kilimanjaros fot
stod emellan oss
en sadistisk tolk och serverade misstro
på en gourmands vis

Eftersom jag inget ger
ska jag heller inget ha
sa du när jag föll ifrån dig

Begrav alla vackra minnen levande
låt dom spöka i framtidens dunkla kammare
som svarta tistlar ovanför oss

Stryp mig lika långsamt som en solnedgång
din helvetes sköka

Spika mitt bultande hjärta på en pedestal
i vintergatans centrum
som en motvikt till skapelsens krona

Släck alla stjärnor utom den
som belyser mina plågor






Fri vers av Edgar Allan Ågren
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-30 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren