Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silentium

 

 

 

 

 

 

kan väl avstånd smärta

 

 

 


ett lämnat liv
ett tyst farväl
allt som förmås

att ge

 

ej förebrå
förutan skuld
ett hjärteord
ser hugnad huld

 

åh käraste nära


 

en bön
förlåt
ej mer därtill
allt som förmås

att få


blott öppen hand
dig skänka kan
och gåvan ta emot

 

 

från sorgen stum
till glädjens rum
då sträcker sig en bro

 

med hoppets ljus
till livets äng
så livet där
få gro 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-30 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som om den skrivande
upplevt livsessens

vilket i läsaren känns
i ordsmältan

Gott!
2013-06-09

  Bibbi VIP
Skön.
2013-05-30

  Lars Hedlin
Bra och starkt
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight