Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn ekar i varje del av mig

Du har skadat mig för andra,
kan aldrig stanna, fortsätter alltid vandra.
Kastar mig i en ny famn för att kväva ditt namn, kastar mig så fort jag bara kan, vidare och vidare för att söka lyckan, hitta någon som du igen.




Fri vers av Rainchild
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-30 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild