Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Agnusdei1, Charles Munch >>>


dansa in livet II

 ny version:

 

 

 

 

 

 

 

 

dansar
drömmens rytm


välvande
andas
innersta frö
 

strålar
en tongång
en melodi

ej tidigare skådad
än mindre hörd

 

 

dansar ur
det sprungliga
växer rörelsens
vida oändlighet

ingen något
någon är

ett vara
i all tidlöshet

 


dansar in
ett oskrivet ark
flygande sviter


den glansfulla
droppen
runt bägaren svepa

 

kroppen
brännande kryddar
ångande önskan

  

 

 

höga låga

 

 

 

tidens amorösa rubin
spräng alla höljen

dansa livet in

 

 

 

långt om länge

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-30 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aa vad gott att läsa
Solljusets flöde

vackert vävande
att ordnjuta
i stillavara
2013-06-09

  Bibbi VIP
Gillar mycket.
2013-06-03

    ej medlem längre

så vackert du skriver ...
2013-05-31

  aol
så oändlighetsvackert skaldat,
2013-05-30

  Lena Själsöga Keijser
inspirationsord

glädjekälla
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight