Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så gott, men ändå så mycket mer!


Livet med all rätt!


I natt jag drömde om något stort. Det vart en enighet utan några som helst proportioner. Jag älskade samstämmigheten och fick kanske aldrig riktigt nog. Löften, bekännelser och kärlek mot syskon avlöste varandra. Hur kan detta i en sådan här värld gå till? Jag fick svar, jag fick mer än svar. Orden förlitade sig inte bara på ord, utan känsla, förnuft och det innerliga och omfamnade jaget som stod helt utanför, i sig själv mållös. Jag tänkte att drömmar är gott, drömmar är vad jag precis drömt. Men vad förbehåller oss rätten att inte säga att det är möjligt? Allt på bekostnad av oss själva. Allt för att inte framhäva oss själva, i syfte att nå ända fram till en självbild som är betydligt större än oss själva. Låter bra, låter förnuftigt, men hur som helst är kampen större än ett OS guld, just därför att ingen dig hyllar, eller bekräftar att su gjort det du nu precis gjort. Ditt mål någon sett, ingen medalj har delats ut. Trots det har din medvetenhet gjort att du blivit den du är och kan vara idag. Fy vad flummigt och självgott allt kan tyckas bli...Dock är det en sanning att förbli trygg i den som ger liv. Jag tror på Gud, jag tror på ett liv efter detta och förbehåller mig att leva det. Hur du lever ditt liv, din sanning är din rätt och ditt förbehåll. Dock så vill jag med dig förstå vad dina tankar leder och vart ditt mål så sakta blir. Kalla mig dum, kalla mig naiv, kalla mig gärna hjärntvättad, för det är just vad jag blivit. Ren från skam, ren från denna värld, ren från en smuts som utan förbehåll drar någon ned. Allt för att göra något rent, till en vacker melodi till något som snart ebbar ut i moll. Ja, vad du kan och kanske utan kunskap förmedlar, men viljan är fri så som din egen melodi. Trots det skäms jag inte för att säga; jag är frälst. Från denna värld utan skam och begär! Tack Jesus, tack min bäste vän för allt du gett och fortfarande ger!

//Din vän Stefan.




Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva