Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fucked får life

det sägs
arga katter får rivet skinn

men när kom fåret in
under


bara tacka och gå vidare
kanske
finna något annat
spinna på

för min egen ull




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-30 23:14



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ljusstråleord
2013-06-01

  Robert Jonsson VIP
Spinna på sin egen päls är nog det bästa. Risken finns annars, precis som jag läser in av din arbetsamt, klarsynt, klädsamma text.
Att man får kardan full med får.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP