Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck life

Det går inte,
omöjligt att fortsätta le.
Spyr på falskheten jag kastar i ditt ansikte.
River sönder lögnen om att jag kommer må bra igen.

Jag kan inte komma tillbaka från mörkret,
solen, ljuset, lyckan skulle döda mig.

Jag vet inte vart jag ska vända mig,
vem skulle förstå,
vem skulle kunna hjälpa mig nu?
Vill jag ha hjälp?




Fri vers av Arro
Läst 675 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-31 00:53



Bookmark and Share


  peter markurth
Du förstår, andra ej, språket har gränser, en bra gestaltning, har skrivit om samma saker, tror titel var, Peter sheiss auf leben el något, gillar denna, bokmärker.
2017-10-02

    Herr Ångest
Stark text, hårda ord.. hjälplösheten skriker mellan raderna..
2017-08-08

  blaite
Fuck life hard
2014-08-19

    J. Herward


Jag känner igen mig, O jag vill så gärna falla in i dina dessa ord! Hårt och hänsynslöst! Stark applåd från en lika i sinne.
2013-06-01

    Nicklas VIP
Håller helt med.

Fuck Life.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro