Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som inte vinner gör fel

Tant brun tant grön tant gredelin
dom byggde mig i lego
ett hjärta lika glädjelöst
som hopplöshetens brunn

Du bjuder ett så ädelt vin
och skålar med ditt ego
att narcissismens bubblor
hoppar hage i din mun

Som en dålig vana
mellan skymningen och ljusan
en tusenfoting utan ben
en daggmask utan glid

Ska jag åka kana
längs hypotenusan
som en säl jag glider
längs din gravstens pyramid




Bunden vers (Rim) av Edgar Allan Ågren
Läst 477 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-31 02:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rimmet sakna i denna men du skriv en dikt om värdsliga problem inte om sagotanter som är för barn som gå i lekskolan, så för fan så patetiskt skrivet som du uttrycker dig i mina dikter som du inte förstår för du slår säker i ordböcker för att hitta ord men skriv en enkel dikt en gång så får jag försöka att skriv en oubärligt hemopatisk och utsendemässig kommisnär kommentär som det heter i dom finare krertsaran

Ge och givas i givenhetens skugga
är som att trampa i dyn av dynga
2013-06-10

    Paul Kedzie
fattar den inte

säkert privat

men GRYM

wow
2013-06-01

  Federico Romano
Bra rimmat med stort omfång..
2013-05-31

    ej medlem längre
"att narcissismens bubblor
hoppar hage i din mun"
och mer! Bra, mycket bra!

2013-05-31

  Judas Ekholm VIP
Fantastisk rimflätning, och suggestivsurrealistiskt innehåll!

Men, alltså, versmåttet. Mums!
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren