Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Censura vitae


i ett skälvande naket ögonblick

syns de slängda liljekonvaljerna

utspridda på gräddvit marmor



framför balustradens puts

stjäls din hunger

bedövar ditt beslöjade sinne

i otäck klåda


när jag drar den skrikande

förbjudna oskulden

försiktigt åt sidan


stiger hungern


som saven spränger sin kraft

i gryningens gröna

ångande oas


av daggdroppsfuktig hetta




Fri vers av Schizooliza
Läst 570 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-05-31 04:58



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Det här är så spot on att du borde skämmas! Tokbra helt enkelt! :)
2013-06-01

    ej medlem längre
kraftfull,fysisk poesi...som bäst
2013-05-31

    ej medlem längre
En frodig underbar ton i orden.
2013-05-31

  Elina Vacker
Ren, naket skön poesi i glidande färgskala - applåd!

Elina
2013-05-31

    ej medlem längre
"I ett skälvande naket ögonblick
syns de slängda liljekonvaljerna
utspridda på gräddvit marmor"
Fantastiskt om det vita.
Och
"När jag drar den skrikande
förbjudna oskulden
försiktigt åt sidan "
Mäktigt starkt.


2013-05-31

  stig wikman
Vacker poesi.
Jag fylls utav
drömmar när jag
läser den .
LOVE THAT.
2013-05-31

  Heikki Hellman
I din text finns mycket djupa känslor, drama och fart. Dess temperament var medryckande. Skådeplats beskrivning fullträff: gryningens gröna ångande oas..... Du kan!
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza