Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där dag då jag inte ens vill gå hem





jag vill inte

vill inte svara på frågor, inte ses, inte prata eller prata ut

vill inte fråga och lyssna på svar, vill inte se eller synas

vill inte vara på mitt arbete

vill inte inte gå hem

vill inte ströva mållöst på stadens gator

eller förresten

det vill jag, jag vill vara anonymt ensam i folkmassan

i fred

inte fredlös som nu




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 457 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-31 11:01



Bookmark and Share


  Postgård
Som föregående, känner jag igen mig i dina uttryck.
Försöker själv knåpa på något liknande.

Jag vill inte bemöta
inte heller bli bemött

se inte på mig
tala inte till mig

Jag vill vars ensam
med mig själv


2013-07-18

  Doptera
Snyggt å jäkligt berörande. Stort mått av igenkänning!
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha