Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leviterat

endast dåren har älskat som jag
lagt sneglande skuggor åt sidan 

kanske fallit isär på din baksida
bundit dig vid din stol 

satt mig i ditt knä

 

,din tyngdlösa prinsessa




Fri vers av Ex¤animo
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-31 23:44



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
frågan är om det är dåren
och å andra sidan
innehar dåren stor visdom
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo