Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten beskrivning om hur det är att vara kär...


Borttappad

Jag har tappat bort mig själv.
Jag försvann i en trygg famn.
Jag vet inte längre vem jag är.
Jag har förlorat mitt hopp.
Jag har förlorat mitt inre.
Jag har förlorat mitt hjärta.
Jag har förlorat mig själv.
Jag älskar och jag hatar.
Jag längtar och jag saknar.
Jag vill så mycket och så lite.
Jag vågar och jag vågar inte.
Jag slits itu.
Jag skrattar och jag gråter.
Jag ser och jag ler.
Jag ber om mer av allt jag ser.
Jag frågar dig,
vill du bli en del av mig?




Fri vers av Blyger
Läst 602 gånger
Publicerad 2006-03-01 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blyger
Blyger