Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Bliss Dance at Burning Man 2010


Resterna av ett Folkslag [rimvers]

~*~

Anouk sjunger på scenen igen utan hög volym
en hippie sitter och dricker bara ett par öl vid stranden
och betraktar med glansig blick vyn

indianerna dansar i turistfällans savann och öken
sin regndans men regnet kommer inte
barnen säger: du såg fel på soldansen, kära fröken

alla resterna av alla folkslag från förr
tecknen syns på armen, om halsen
från då The Doors öppnade en ny generations dörr

Alla drömmarna som alla människor har
alla unika alla gemensamma, alla lika olika
det gemensamma i att vi är individer från olika tidsåldrar
är allt som vi har kvar

Är det som vi för alltid har kvar

15 Maj & 1 Jun 2013

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-01 19:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-06-05

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-06-03

  Lynx63 VIP
Visdom gillar.
2013-06-02

    ej medlem längre
Den här texten har mycket att säga. Tycker om!

"det gemensamma i att vi är individer från olika tidsåldrar
är allt som vi har kvar

Är det som vi för alltid har kvar"

Bokmärker!
2013-06-01

  Eva Helene VIP
Fint, tycker speciellt om slutet med konklusionen i din text!
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP