Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan sommaren kommer

<
tusen tankar och en natt
tusen ögon på himlen
gårdagen gör sig påmind
räcker över en dimma
som klistrar kläderna mot
bröstet
ett bultande hjärta
vassa blickar och lömska tungor
ur mörker lösgörs ljusa strimmor
definierar natten
då den kvarglömda tvätten vajar i
vinden
drar genom dåligt belysta gårdar
mot gryningen framträder
världen
växer för vakna ögon
på en öde parkering
dansar löv från igår
passar på
innan sommaren kommer
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-01 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP