Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surrealistiskt

<
du hängde över mig
och ditt hår föll fram
dolde ditt ena öra
kittlade ganska skönt
mot min kind
din blick
gömde något hemligt
för mig
kunde du ha öppnat dig

ville jag nå dig
lyfte handen för att röra
smeka din kind
förvreds och blev dimmig
när du sakta tonade bort från mig
och den tidiga morgonen
tog emot
när jag vaknade
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-01 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP