Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen bortom

<
Ett fönster
glaset skyddar och står emot
avskiljare
På andra sidan finns en värld
inte min
men likväl en värld
jag undviker fönstret
världen bortom skickar frestelser
hägringar
falska förespeglingar
om lycka och underbara ting
en morgon
stack solen mig på kinden
tunna solnålar trängde in genom fönstret
värmde min hud
fångade mig en stund
förförd tittade jag mot världen bortom
min
en hel stad strömmade genom mina ögon
tog andan av mig
jag snubblade,
vände om
trevade i mörkret
och spillde bokstäver, ord och tunna meningar i trappan.
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 10:30



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
En fin betraktelse o bra ordval
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP