Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkus (100 ord)

Lång är den.
Fem sekunder? Jag räknade inte sekunderna denna gång. Men det ska jag göra nästa.

Och svepande.
Först riktas den rakt fram. Påkallar uppmärksamhet. Sedan riktas den nedåt, ungefär till dina knän, därifrån sveper den långsamt uppåt. När den har passerat ditt huvud återvänder den till ditt ansikte och hålls kvar där någon tiondels sekund.

Så sidorycket.
Då den återvänder till sin ägare. Den avfyras vanligen med ägarens kropp vänd något åt sidan. Avslutet blir bättre då, när huvudet vänds tillbaka i linje med kroppen som därefter går.

Mina damer och herrar
Låt mig presentera
DEEET OOONDAAAA ÖGAAAAT





Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 518 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-02 10:34



Bookmark and Share


  erkki
Kombinerat med mimiken, väl. Kan juvara ett gott öga också. Varmt och mänskligt. Eller?
2013-06-04

    ej medlem längre
Ett otäckt vapen.. det onda ögat... men att avslöja det...beskriva det så här ... avväpnas det också. Som när en spegel riktas mot avsändaren känns din text. Bra!
2013-06-02

  Lars Hedlin
En dikt som berör....
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

leelee