Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamle man


En skattkista är du
med skrock
och hopp
om bättre dar
som då
när det var bättre förr
Med käpp och blodad tand
är du min stjärna....

...och inte bara gammal




Fri vers av Smålandspåg
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-03-01 19:14



Bookmark and Share


  vildvin
en dikt som värmer
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg