Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft

<
du kom vandrande ur en supernova
och bestrålade mig
kärlek
från en annan tid

kunskapen

sällan praktiserad
här
fylls vår tid av mörk energi
starkare är

kärleken

till varandra
och hela universum

viskade i mitt öra

du viskade
att också jag är del
av en utdöd stjärna
en supernova
som den du reste dig ur

äppelträden stod i full blom
rakt under vår måne
där låg vi i gräset
beströdda med stjärnstoft
och sommaren väckte oss
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP