Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hasselnötsvärld

<
om världen fick plats innanför skalet på en hasselnöt
skulle vi bli tvungna att älska
där finns inte plats för hat att växa
det skulle regna närhet och ömsesidig förståelse
mellan lätta droppar
pölar av grönt regn
skulle måla världens botten
och röda rosor tappa sina taggar
i en hasselnöt ska vi bygga vår värld
med närhet som tvingar oss att älska
vi ska skicka bud till himlen
små paket med grönt te
röda taggfria rosor och kärlek
kom
låt oss börja nu
idag
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP