Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt/text till Janne


Tänker du på mig?

Jag vet inte vad du tycker om mig.
Jag vet inte om du gillar mig.
Om du har några känslor för mig.
Om jag betyder något för dig över huvud taget.

Men jag tänker på dig.
Mycket. Ofta. Hela tiden.

Vill försöka fånga upp dig de gånger jag ser något inom dig rasa, men det går inte. Jag når dig inte.

Jag vill ha oss två. I en alldeles egen värld.
Den vi varit i ibland, vid speciella tillfällen.
Du vet, den världen där det bara är du och jag.
Och våra känslor för varandra.

Jag är för blyg för att våga ta steget. Jag är för osäker för att verkligen våga tro.
Du gör mig så förvirrad. Så lycklig. Så förvirrad.

Vi kan glömma det här, om du vill.
Nu på en gång.
Inga mer önskningar. Inget mer hopp.
Men jag hoppas så att du säger emot mig...




Fri vers av Blyger
Läst 718 gånger
Publicerad 2006-03-01 19:20



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Såå härlig, underbart, kommer ihåg hur det kändes, hur jag pendlade mellan hopp och förtvivlan....älskar, älskar inte! Ha det gott! /Helene
2006-03-01

  Marlene Anna Linnéa
jag tyckte denna var väldigt söt :)
den flyter på så bra, gillar:

"Men jag tänker på dig.
Mycket. Ofta. Hela tiden."

lika bra att erkänna va ;) kunde kanske passa att byta ut "Mycket" mot "Ibland"? vet inte... men jag tänker mig att det stegrar lite mer då
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Blyger
Blyger