Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att åldras

<
du såg
landskapet inom dig
i den stund då första höstvinden
kyligt
presenterade sig
du anade nog att den skulle komma
sen
insåg du att hösten
kommer när den är redo
att måla landskapet i jorddoftande
färger
du kände kylan driva bort sommaren
du var inte redo
när första höstregnet föll
långsamt
brutalt
insåg du
att livet skiftade årstid
inom dig
står landskapet i rödorange
aftonklänning
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-02 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP