Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grillparty

De gillade att grilla




att tända på saker


att ljuga som om det

~gällde livet~






och det kanske det gjorde




VEM VET?




Fri vers av sophie på väg
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-02 17:55



Bookmark and Share


  sophie på väg
sant men ändå skrivbart
2013-06-02

    ej medlem längre
allt gäller i regel livet
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg