Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så drömskt borta

<
du sprang med lätta steg
på den digitala motorvägen
genom staden
drog ordningsbotar
sina stråkar för hårt
över strängen
som brast
i förrgår
gick något sönder inom dig
när gatorna vände
var det för sent
att vända om
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-02 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar dina "<" och ">" före resp. efter texten, får mig att tänka på programmering (<?php och ?>) ;).
2013-06-03

  Stefan Höglund
Härligt underfundigt nåt att tänka på
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP