Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De röda skynkenas taktik.

Är du medveten om de röda skynkenas taktik?
Det är en gammal krigslist, och den används fortfarande med framgång - nu företrädesvis inom politiken.

Dyker det upp något braskande och behjärtansvärt - eller något på annat sett uppseendeväckande så ska du hålla utkik åt ett annat håll - det är där det händer - det du helst inte ska få se eller ha en aning om.




Övriga genrer (Aforism) av Bizon
Läst 304 gånger
Publicerad 2013-06-02 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon