Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick ett bra fosterhem

Det blir så fel när debatten hela tiden handlar om hur dåligt fosterbarn har
det.
Naturligvis ska dom ha ersättning.
Men det blir onyanserat!
jag
hade ju ett bra fosterhem som jag med glädje minns.
Jag bodde hos en
fosterhemsmor singelkvinna som var 31 år och jag var då 18 år.
Social bostad
hette det för oss mellan 14 -25 år ,det var en blandning av inneboende och
fosterhem.
Hon lärde mig hur ett hem fungerade samt att köra bil.
Vi hade väldigt mycket sex också.

Hennes intresse vara Balalajka , bokklubb samt katter.
Hon var
lärarinna.
Utan henne hade jag inte klarat mig eftersom jag blev så
misshandlad hemma och det var som att hamna i paradiset när jag blev placerad
hos henne.
Är jag ensam om detta?

Skulle ni kunna tänka er att öpnna ert hem till ett fosterbarn -ungdom?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jean-Michel Orblin
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-03 06:29



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket fint! Känns autentiskt och det är det förmodligen. Så bra, att du hamnade hos den här sympatiska personen! Tänker läsa mer av dig!
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin