Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort från östra gränsen



ibland, en hinna, ett brännsår

och en enda människa må svida

må ta, få

lyssnar fast öm, fast det inte går

om Sorgen

syner och skräck i öst

händelser som skaver, som där rår



skingras en dimma av en smärta förlöst?

är det möjligt, jag vet inte

kanske en aning den avtog

ögon blödde i ackompanjemang, tonlöst

så visst gjorde ordet ont

men inte ont nog



kvavt innan regnet, äntligen, faller

sakta svävar måsarna högst, i tacksamhet

allt blir rent, men försent

ljuden dog bakom vattengaller

tystnaden påminner om sin ihålighet







Bunden vers (Rim) av SaraT
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-03 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"ljuden dog bakom vattengaller

tystnaden påminner om sin ihålighet"

Vad fint.

Känns som att du har beskrivit färgen grå. En fin grå, en sån som en fuktig val kan ha.


2013-06-04

  Wilkans
Najs! Alltid trevligt när att kunna läsa en och samma dikt på flera olika sätt. =: )
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

SaraT