Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkning

<
hon strök nagellack över sina upplevda
brister
på drift mot självförakt
en förgiftad blomma spirar
i den nysaltade vägrenen
bortom sjöarna bor hat
till skydd mot själsliga skavanker
en sminkväska
var hennes förbandslåda
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-03 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alltför tragiskt;
alltför ofta.
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP